Skip to main content

Forretning og fornøjelse går hånd i hånd

LHG Group har gennem mange år brugt FDM Test og Bilsyn, som uvildig testpartner. Relationen er i dag udvidet med faste lokaler på Jyllandsringen

Det begyndte for flere år siden, med behovet for at få udført uvildige stikprøvekontroller hos LHG Groups tilknyttede rustbeskyttelses centre. Det har siden udviklet sig til en tættere relation. Senest har LHG Group, der blandt andet tæller de to rustbeskyttelseskæder Suvo og Tectyl, indgået partnerskab med FDM Jyllandsringen og etableret to selvstændige mødelokaler i Jyllandsringens nye tilbygning.

- Vi har gennem årene af og til brugt Jyllandsringen til arrangementer for kunder og kunders kunder. Af og til samles vi også i kæden, og det var på den baggrund ideen opstod, siger Palle Kudsk Pedersen, administrerende direktør i LHG Group, der glæder sig over koncernens nye mødefaciliteter på Jyllandsringen.

- Det er rart at komme her. Her skønne natur omgivelser og vi har fået nogle nye dejlige og lyse lokaler, og så er vi sikret, at der altid er den bedste service. Vi bliver altid taget godt imod, siger Palle Kudsk Pedersen.

LHG Group er gennem Suvo og Tectyl kæderne, løbspartner i henholdsvis Grand Prix og Finaleløb på Jyllandsringen, og Palle Kudsk Pedersen erkender, at relationen med FDM Jyllandsringen ikke kun handler om forretning.

- Forretning og fornøjelse går hånd i hånd. Vi kan bruge vores nye mødefaciliteter til at holde interne møder og mødes med kunder, men når der er løb på Jyllandsringen er det jo oplagt at udnytte de muligheder. Mange af vores kunder kan jo godt lide ræs, konstaterer Palle Kudsk Pedersen. med et smil

- Vi har jo i mange år haft et godt samarbejde med FDM’s Test og Bilsyn, der sikrer en uvildig stikprøvekontrol af vores centerpartneres arbejde. Ud af den relation er opstået muligheden for det her setup, og vi vil gerne ses sammen med FDM Jyllandsringen, og det er forhåbentligt gensidigt, siger han.