Skip to main content

Udstyr til rustbeskyttelse

En vigtig del af LHG Groups forretningsområder er udvikling, produktion og reparation af påføringsudsyr til rustbeskyttelsesprodukter.

For at opnå den korrekte lagtykkelse/dosering af rustbeskyttelsesprodukterne, og dermed det bedste resultat, specialudvikles alt udstyr til påføring af rustbeskyttelse i autobranchen og industrisektoren hos LHG Group.

LHG Group har eget udviklings- og reparationsværksted hvorfra der udvikles forskelligt påføringsudstyr såsom påføringshåndtag, lanser, slanger og doseringsdyser tilpasset arbejdsopgaverne. Samtidig er LHG Group også eksperter i reparationer af udstyr, hvis uheldet er ude.

40 års erfaring i autobranchen

LHG Group har i mere end 40 år leveret udstyrs- og reparationsløsninger til undervognscentre i hele rustbeskyttelses branchen. For at undgå produktionsstop tilbyder LHG Group service-aftale til rustbeskyttelsescentrene med henblik på at udføre serviceeftersyn på alt udstyr. 

Er du interesseret i at høre nærmere om udstyr og/eller service-aftalen er du velkommen til at kontakte Teknisk servicechef, Chris Jensen.

Teknisk servicechef

Chris Jensen

Tel. +45 24 20 85 15
Mail chris@lhg-group.dk