Skip to main content

Rustbeskyttelse til Autobranchen

 

LHG Group A/S har mange års brancheerfaring indenfor rustbeskyttelse og undervognsbehandling til autobranchen.

Metal ruster, og det danske klima er særligt hårdt mod biler, som ofte er bygget til nogle helt andre klimatiske forhold end de danske. Køretøjerne bliver hver dag udsat for høj luftfugtighed og i periode vejsalt på grund af de danske vejrforhold, som sætter gang i korrosionsprocessen.

 For at modvirke rust og korrosion er det vigtigt at beskytte køretøjerne med en forbyggende rustbeskyttelsesbehandling.

LHG Group repræsenterer to rustbeskyttelsesbrands indenfor rustbeskyttelsesbranchen, SUVO og Tectyl.
Samlet set har de to rustbeskyttelseskæder knap 60 rustbeskyttelsescentre fordelt over hele landet. 
Fælles for kæderne er et stort fokus på god kvalitet og professionelt håndværk, hvorfor alle SUVO og Tectyl centre benytter godkendt rustbeskyttelsesprodukter og professionelt påføringsudstyr, gør brug af behandlingskemaer som sikrer korrekt behandling, og er desuden underlagt uvildig stikprøvekontrol for rustbeskyttelse.

 

 

Nordic Antirust

Nordic Antirust er fællesprojekt for de undervognscentre der er tilknyttet LHG Group A/S. Henholdsvis rustbeskyttelseskoncepterne - SUVO Rustbeskyttelse og Tectyl Rustbeskyttelse.

Nordic Antirust er et visionært fællesskab der samler de selvstændige rustbeskyttelses centres kompetencer i et unikt og faglig stærkt team, hvor fokus er rettet mod især bæredygtighedsprincipper. Hos Nordic Antirust ser vi det som vores fælles mission at bidrage til den grønne omstilling og den cirkulære økonomi. Det gør vi bl.a. ved at passe godt på de køretøjer der allerede er produceret samt de køretøjer der bliver produceret i fremtiden.

Vores fælles opgave er at få det udvundne råstof malm, som bearbejdes til brugbart metal, til at holde længst muligt. Samtidig med at den genanvendelsesværdi der ligger og venter i metallet, er så høj som muligt – Det gør vi ved at beskytte metallerne mod rust og korrosion.

Hos Nordic Antirust har vi et fællesskab af erfarne undervognsbehandlere samt produktleverandører, der for alles vedkomne er fokuseret på at yde det bedste for at vores fælles mission skal være en vedvarende succes.

Alle tilknyttede undervogns centre er selvstændige virksomheder. Centrene repræsenterer hhv. SUVO Rustbeskyttelse og Tectyl Rustbeskyttelse. Fællesskabet drives fremad gennem et stærkt engagement fra både produktleverandør og det enkelte undervognscenter.

Bliv rustbeskyttelses center

Som SUVO eller Tectyl center bliver du en del af et frit kædekoncept, hvor det enkelte center er ejet og drevet som et selvstændigt center.

Når du er en del af en fri kæde, hvad enten det er SUVO eller Tectyl, indgår du i et stærkt fagligt netværk vi kalder Nordic Antirust med LHG Group som 360 graders totalleverandør.
LHG Group stiller bl.a. viden og faglige kompetencer til rådighed, så du er godt klædt på til at rådgive dine kunder hvad enten du har forudgående viden og kendskab om rust og rustbeskyttelse.

Alle rustbeskyttelsesprodukter i begge brands er udviklet og godkendt efter internationale normtests, som SIS norm og ISO-standard.

For at optimere hverdagen for rustbeskyttelsescentrene, bliver alle centre hos LHG Group tilknyttet et specialudviklet IT-System til kunde- og centerstyring. Samtidig udvikles der løbende på produkter og påføringsudstyr for hele tiden at optimere arbejdsprocesserne. 

Kvalitet er en af grundstenene i LHG Groups fundament, derfor indgår alle centre i uvildige kvalitetskontrolordninger hos bl.a. Teknologisk instituts kontrolordning for rustbeskyttelse og FDMs stikprøvekontrol for rustbeskyttelse.

Som SUVO eller Tectyl center får du bl.a.:

  • Adgang til marketing afdeling
  • Adgang til behandlingsskemaer
  • IT-platform
  • Godkendte produkter
  • Et fantastisk netværk
  • En leverandør med stor fokus på rustbeskyttelsesbranchen
  • Hjælp til miljøhåndtering

Går du med tanker om at etablere et undervognscenter så kontakt Carsten og få en uforpligtende snak.

Kommerciel direktør

Carsten R. Larsen

Tel. +45 96 10 96 24
Direkte +45 40 18 62 70
Mail carsten@lhg-group.dk

Relevante artikler